Zing Programme ofereix a les entitats socials d’Espanya una nova convocatòria dels programes gratuïts de tallers vocacionals per a joves d’entitats socials. Les sessions es realitzaran entre els mesos de gener i abril de 2021. La seva finalitat és que els i les participants disposin d’informació sobre ells/es mateixos i sobre l’oferta acadèmica per així escollir estudis de cara a el curs 2021/22.

Hi poden participar joves desorientats/es o desmotivats/es, i que hagin decidit donar el primer pas que fa al seu futur formatiu i o laboral. És important que estiguin motivats/des per a descobrir les seves potencialitats i talents (soft skills)

El programa està obert a joves de tot Espanya principalment entre els 16 i els 21 anys, però hi ha la possibilitat de participar fins als 30 anys

Sessions de Coaching Individual

4 sessions de coaching en les que s’acompanya de forma individual a un/a jove. Se’l guia en l’elecció dels seus estudis o si es troba en un bloqueig que l’llunya d’aconseguir els seus objectius formatiu-laborals.

Inscripció "coaching individual" - fins al 19 de febrer

Tallers Vocacionals “Descobrint el teu cim” – metodologia reconeguda amb el 13è Premi Educaweb

Els tallers vocacionals per a joves d’entitats socials es divideixen en cinc sessions de 4 hores de durada (20 hores, que també es poden adaptar en 6 sessions de 3 hores). Es treballen dos aspectes: l’autoconeixement, redefinició de creences i empoderament; i l’orientació cap a la vocació que es concreta en un pla d’acció que marqui el camí a seguir, amb il·lusió i entusiasme.

Durant el «camp base» i els cinc camps en els quals es divideix el taller, els «xerpes» (facilitadors/es) proporcionen eines innovadores, creatives i lúdiques. Així ajuden a que els joves escullin l’itinerari més adequat, amb un enfocament personalitzat: Zing Programme considera que cada jove és únic i única.

Inscripció "tallers vocacionals" - fins al 19 de febrer

Després del pas per les sessions, els i les participants són convidats/es a formar part de Zing Network, una xarxa formada per més de 1.000 joves de tot Espanya amb els que comparteixen les seves inquietuds i situació, i poden créixer junts amb activitats de networking, formació i mentoria.

Per a més informació sobre els tallers de Zing Vocació, podeu contactar amb l’equip a través de vocacion@zingprogramme.com.

Una expedició de joves cap al seu cim personal, formatiu i laboral

«Descobrint el teu cim» són uns tallers motivacionals inspiradors, dinàmics i vivencials amb una metodologia pròpia i única a Espanya. Cada jove és protagonista de la seva pròpia vida i el seu camí. Juntament amb el seu grup -la expedició- i acompanyat/da del facilitador/a dels tallers -el «xerpa», el o la participant explora el seu itinerari per arribar al seu cim formatiu i laboral.

Segons Miquel Antonijuan, director de Zing Programme, «quan un jove es motiva i es compromet amb el seu itinerari formatiu, la possibilitat de finalitzar amb èxit els seus estudis creix enormement». Pel que fa als resultats d’edicions anteriors, després dels tallers, el 76% dels participants es troba estudiant i el 89% estudia i/o treballa.