El projecte dels tallers “Descobreix el teu  cim “, impulsat per l’equip de Zing Vocació, ha rebut el reconeixement nacional dels Premis Educaweb per la seva metodologia i impacte. Els tallers es dirigeixen a joves en situació de vulnerabilitat que volen descobrir el seu propòsit i talent per poder definir el seu futur acadèmic i professional. La gran novetat d’aquesta edició és que l’acte d’entre dels guardons ha sigut en una gala virtual, degut a la pandèmia de la COVID-19.

Els Premis Educaweb van néixer l’any 2008 amb la finalitat de reconèixer i posar en valor el treball d’aquelles persones, institucions i organitzacions que impulsen projectes d’Orientació Acadèmica i Laboral. Aquests premis són un dels reconeixements més importants per als professionals de sector de l’orientació acadèmica i professional, l’educació, la formació i el treball.

Què és Zing Vocació?

Zing Vocació és un Programa d’Orientació Vocacional impulsat pels professionals de Zing Programme. L’objectiu d’aquest projecte és que joves vinculats/des a entitats socials descobreixin la seva vocació i allò que els motiva. El projecte compta amb una metodologia pròpia, on un equip de professionals, anomenats xerpes, imparteixen tallers individuals i/o grupals motivacionals, dinàmics i vivencials sustentats en l’autoconeixement i l’orientació acadèmica.

Més de 680 joves ja s’han beneficiat d’aquest programa. El 88% de joves que finalitzen els tallers comencen a estudiar o treballar dintre dels sis mesos després.

 

  • Més informació sobre Zing Vocació en aquest enllaç.
  • Més informació sobre els Premis Educaweb en aquest enllaç.