El dissabte 22 d’octubre es va celebrar la segona edició del Welcome ZING, l’esdeveniment amb el qual donem la benvinguda als joves que han rebut una beca ZING per primera vegada, per al curs 2022-2023.

L’acte es va celebrar en format híbrid, presencial en el Teatre Borrás de Barcelona, i retransmès per streaming per a tots els joves que participaven des de les diferents ciutats espanyoles.

Més de 600 joves van poder gaudir d’aquesta trobada que té com a objectiu impulsar el compromís dels zingers amb els seus estudis. Zing és un programa dissenyat per a transformar la vida de joves que no han pogut accedir al món formatiu i laboral en igualtat de condicions que la resta. No obstant això, tots ells s’han guanyat l’oportunitat d’aconseguir el seu cim formatiu i laboral gràcies al seu compromís i a la seva motivació.

Va ser un esdeveniment que va tenir tota mena d’emocions i sorpreses. Fins i tot vam ballar al costat d’una batucada!

Galeria de fotos del Welcome Zing 2022

#WelcomeZing és un impuls real en la motivació i compromís dels joves i els seus estudis. I també serveix perquè els zingers puguin conèixer-se entre ells i ampliar el seu cercle de contactes.

Welcome ZING com a part de la xarxa ZING Network

L’esdeveniment Welcome ZING neix també per a transmetre als joves que significa ser part de ZING Network, una comunitat formada per més de 2.000 joves que tindran l’oportunitat de poder estudiar allò que realment els apassiona i crear el seu propi futur gràcies a la beca ZING i als professionals que els acompanyen en el camí compartint eines i reforçant les seves competències transversals.

ZING Network té com a objectiu incrementar l’èxit educatiu i la inserció laboral dels joves a través del reforç de competències transversals, el networking i el retorn social.

El lema és “Si camines sol només arribaràs més de pressa, si camines acompanyat arribaràs més lluny”.