La programació web pot ser una oportunitat de futur per a molts joves, encara que no ho hagin pensat abans. Per tal que pugueu descobrir les sortides de l’àmbit digital, Zing Programme i Factoria F5 organitzen el primer ZingF5CodingDay, tallers gratuïts de dues hores que es repetiran en quatre sessions el 25 i 26 de novembre amb l’objectiu de despertar la vocació digital d’una manera pràctica i lúdica mitjançant tallers grupals amb la pedagogia activa de FactoriaF5: learning by doing, learning by teaching i treball en equip.

 

Quin és l’objectiu?
Despertar de manera lúdica entre els joves les ganes per aprendre a programar, trencant amb els estereotips i prejudicis.

Què oferim?
Una experiència en què descobrireu més del món digital a través de tallers de 2 hores pràctics i lúdics d’introducció al codi. Serà en equip, aplicant metodologies àgils i intercanviant diàlegs inspiradors amb altres i altres joves, com ells/es, que ja treballen al sector després d’haver-se format en aquest àmbit.

Per què participar?
Perquè avui dia aprendre a programar és tan important que aprendre a explicar o escriure. Amb aquesta experiència lúdica ens proposem sorprendre els i les joves en trencar les idees preconcebudes sobre la programació. L’objectiu final del ZingF5CodingDay és que els participants puguin descobrir que la seva vocació estigui en formar-se en programació si coneixen de primera mà les oportunitats que el sector digital ofereix.

 

Horaris
Dimecres 25 de novembre – 2 sessions de 2 hores cada sessió, 10h a 12h i 13h a 15h.
Dijous 26 de novembre – 2 sessions de 2 hores cada sessió, 10h a 12h i 13h a 15h.
ZingF5CodingDay és un esdeveniment per a joves de 15 a 29 anys, sense necessitat de tenir coneixements previs, que mereixen tenir l’oportunitat de conèixer de manera lúdica el món de la programació.

Si ets entitat social, pots inscriure aquí els joves amb qui treballes.

Ens fa molta il·lusió que els joves que formen part de Zing Programme s’apuntin, gaudeixin i es diverteixin aprenent els primers passos a la programació al costat de FactoríaF5, perquè… programar mola!