ZING Programme torna a posar en marxa “Descobreix el teu cim”, un projecte adreçat a joves d’entitats socials que es troben en situació de vulnerabilitat i que estan desorientats/des, però amb ganes de crear-se un futur millor.

L’objectiu del projecte és ajudar a aquests joves a trobar la seva vocació i motivar-los a activar un itinerari formatiu i laboral.

EN QUÈ CONSISTEIX L’EXPEDICIÓ “DESCOBREIX EL TEU CIM”?

La metodologia, Premi Educaweb d’Orientació AcadÈmica 2020, és una expedició dividida en 5 tallers vocacionals, anomenats “camps”. Durant els 5 “camps”, els joves treballen l’autoconoeixement, el treball en equip, diferents softskills i l’orientació acadèmico-laboral (qui són, què els motiva, en què són bons, cap a on els hi agradaria anar, com poden arribar…). Un cop finalitzada l’expedició, els i les joves crean un itinerari formatiu i professional.

El 90% dels i les joves que participen en els tallers vocacionals de ZING tornen al sistema educatiu o aconsegueixen una inserció laboral.

NOVA CONVOCATÒRIA DE TALLERS VOCACIONALS PER A JOVES

ZING Vocació ha obert la primera convocatòria de tallers vocacionals per a aquest curs 2021-22.

“Descobreix el teu cim” està dirigit a joves d’entre 16 i 30 anys vinculats a una entitat social. A cada expedició hi participen entre 8 i 12 joves. Els tallers tenen lloc a la seu de l’entitat sol·licitant de forma setmanal amb una durada de 3 o 4 hores. Cada sessió està dinamitzada per un/a xerpa, professionals vinculats a ZING Programme.

Aquesta primera convocatòria es realitzarà entre els mesos d’octubre i desembre.

ORGANITZA “DESCOBREIX EL TEU CIM A LA TEVA ENTIDAD”

Si voleu organitzar una expedició vocacional a la teva entitat social, escriu-nos un correu electrònic a maria.rosal@zingprogramme.com i ens posarem en contacte amb vosaltres.

Les inscripcions finalitzen el proper 6 d’octubre.

Per a més informació descarrega el programa en aquest enllaç.