ZING Programme disposa d’un projecte d’Orientació Vocacional, ZING Vocació, en què joves descobreixen allò que els motiva i que connecta amb les seves capacitats. L’objectiu final és orientar-los perquè puguin escollir un itinerari educatiu o laboral satisfactori i d’èxit.
El projecte està format per un equip de professionals experts en coaching, Gestalt, intel·ligència emocional, psicologia, desenvolupament personal, lideratge i mindfulness. A través de tallers vocacionals es treballen dos aspectes fonamentals: l’autoconeixement i l’orientació cap a la vocació personal, que acaba concretant-se en un pla d’acció amb els passos a seguir cap al cim professional.

Tallers de vocació ZING 2020/21

Actualment un equip de 16 xerpes, professionals encarregats d’impartir els tallers vocacionals, realitzen sessions individuals o grupals motivacionals, inspiradores, dinàmiques i vivencials voltant de tot Espanya.
Durant l’actual convocatòria 2020/21:

  • S’han iniciat 22 tallers de ZING vocació, 15 dels quals estan actius simultàniament.
  • 2020 joves beneficiaris fins a dia d’avui.
  • Tallers voltant de tot Espanya: Àrea de Barcelona, Lleida, Girona, València, Vigo, Corunya i Orense.

Formar part de ZING Network, una xarxa amb més de 1000 joves

Tots els i les joves que realitzen els tallers de vocació de ZING, tenen la possibilitat d’entrar a formar part de ZING Network, una xarxa formada per més de 1.000 joves de tot Espanya a la que tenen accés a activitats de networking, formació i mentoria .
Per a més informació sobre els tallers de Zing Vocació, podeu contactar amb l’equip a través de vocacion@zingprogramme.com