ZING Programme està organitzant una nova Taula d’Inserció Laboral per crear estratègies d’impacte en la col·locació dels zingers en el mercat laboral.

Aquesta taula estarà composta per professionals de les entitats socials que formen part de la xarxa ZING i coordinada per Laura Herrando, Project Manager de el programa ZING. Una eina per donar veu a cadascuna de les entitats, millorar la comunicació i co-crear accions que millorin l’ocupabilitat dels joves zingers.

Qui pot formar part de la Mesa d’Entitats?

Els membres d’aquest grup de referents pot ser qualsevol professional d’alguna de les més de 100 organitzacions que col·laboren amb ZING Programme. Recomanem que sigui aquella persona amb unes funcions més properes a temes laborals dels joves de la seva entitat.

Igualment, qualsevol professional amb motivació i ganes d’aportar idees és benvingut/a.

Què suposa ser membre?

Aquelles persones que conformin la Taula d’Inserció Laboral tindran la capacitat de participar, opinar i debatre en les trobades en matèria d’inserció laboral que es realitzin periòdicament. Es convocaran entre 2 i 3 trobades a l’any, i es crearà un canal de comunicació virtual.