ZING Network ha organitzat una conferència en línia amb l’alpinista professional Edurne Pasaban. El 17 de maig de 2010 es va convertir en la primera dona que va completar les 14 muntanyes de més de 8.000 metres d’altitud que hi ha a la terra.

Al costat de l’alpinista professional, conviu una empresària, un conferenciant i una dona solidària. Una persona amb una inquietud sense límits i unes ganes infinites per descobrir noves experiències dins i fora del seu esport.

Sota el títol “EXPEDICIÓ A L’ÈXIT: Assolint objectius i superant  les dificultats“, Edurne ens parlarà sobre el seu aprenentatge vital a través de les experiències que ha viscut. Una història de superació personal i professional en entorns hostils i canviants. Edurne també ens explicarà quines han estat les claus que l’han ajudat a superar tot tipus de reptes, a assolir els seus cims professionals, i a aconseguir l’èxit.

Una dona que ha sabut lluitar per allò que li agradava i apassionava, i que ha après el veritable significat de la valentia, la motivació i l’inconformisme.

Et vols inscriure a la xerrada amb la Edurne Pasaban?

La conferència es retransmetrà en directe el proper dia 17 de febrer a les 19:00h. S’adreça tant a educadors de les entitats socials que col·laboren amb el programa Zing, com a zingers.

No et perdis aquesta oportunitat única per motivar-te i extreure idees clau per aplicar al teu dia a dia.