Segons l’última enquesta de població activa (EPA) del tercer trimestre del 2020, quatre de cada deu joves menors de 25 anys es troben en situació d’atur a Espanya. Això suposa un increment del 9% respecte el darrer any.

Tot i aquestes dades, la pandèmia de la COVID-19 ha accelerat la digitalització de molts negocis, incrementant la recerca de talent digital. Moltes empreses estan tenint dificultats per trobar professionals amb competències digitals que els permetin fer front a les seves noves necessitats i per accelerar la seva recuperació econòmica.

 

Factoria F5 obre una nova escola digital

Projectes com el de Factoria F5, que compta amb el suport de Zing Programme, neixen amb l’objectiu d’oferir solucions d’inserció sociolaboral en sectors de futur. És un projecte inclusiu i solidari que ofereix formació en competències digitals de manera gratuïta per a joves en situació de vulnerabilitat.

Factoria F5 segueix creixent amb l’obertura d’un quart centre formatiu al Principat d’Astúries. Aquesta nova escola digital està situada a les localitats de Gijón i Langreo.

El projecte té l’objectiu de disposar de 15 escoles actives a finals de 2025, repartides per tot el territori nacional.

 

T’agradaria formar-te en programació i desenvolupament informàtic?

Les escoles digitals F5 treballen amb una metodologia innovadora enfocada especialment a la inserció laboral dels seus alumnes. Ofereixen formació gratuïta relacionada amb el món de la programació i del desenvolupament web i mòbil. Un sector a l’alça amb molta demandada en el mercat laboral.

 

Informa’t a la seva pàgina web www.factoriaf5.org