Els joves del projecte Zing Instituts acaben de conèixer als seus mentors/es. Aquesta és la primera de moltes trobades que mantindrà cadascun dels alumnes amb el seu mentor/a, que encarnarà la figura del xerpa per ajudar a aconseguir el cim que s’hagi proposat aquest curs.

Què és la mentoria de Zing Instituts?

Un tàndem format per un mentor/a i un/a jove beneficiari/ària d’una beca Zing Instituts per estudiar un Cicle Formatiu de Grau Mitjà durant aquest curs 2020/21.

La mentoria és una eina de Zing Programme per reforçar l’acompanyament d’aquests joves. L’objectiu és que comptin amb un referent que reforci la seva motivació, autoestima i autonomia, assegurant les possibilitats d’èxit formatiu.

Al llarg del curs escolar, joves i xerpes es veuran un cop a la setmana durant 2 hores. En aquestes trobades cada parella realitzarà tot tipus d’activitats com: xerrar, passejar, prendre alguna cosa, descobrir nous llocs de la ciutat, donar-se consells, etc.

Aquest projecte s’està duent a terme amb col·laboració amb l’entitat social AFEV.

Com participar a Zing Instituts?

Els instituts de mitjana, alta i màxima complexitat poden presentar un llistat d’alumnes que consideren que poden ser beneficiaris/àries de Zing Instituts de cara a el curs vinent. Els professionals de cada centre han de fer una selecció seguint criteris de motivació i compromís en relació als seus estudis.

Si ets docent o director/a d’un centre d’educació secundària i estàs interessat/da en presentar la candidatura d’algun dels teus alumnes, contacta’ns per email: becas@zingprogramme.com

Coneix la mentoria de Zing Instituts en aquest vídeo: