ZING Vocació ha organitzat una formació online sobre acompanyament i orientació vocacional a joves.

Jordi Muñoz i Núria Chiva, membres de l’equip de ZING Vocació, seran els encarregats de la formació. Ells compartiran amb tots vosaltres la nostra metodologia, caracteritzada pel coaching i l’autoconeixement com a factors clau de la descoberta vocacional.

La formació està dirigida a educadors i educadores vinculats a entitats socials col·laboradores de ZING Programme. S’oferirà principalment contingut pràctic per a que els i les professionals el puguin aplicar a l’atenció directa amb els joves.

Tots els i les assistents a aquestes sessions rebran una guia d’orientació realitzada per ZING Programme.

La formació es divideix en dues sessions online de 2 hores a través de ZOOM. Seran els dimecres 12 i 19 de maig de 9:30 a 11:30h.

Inscripció oberta fins el 10 de maig:

Si tens qualsevol dubte pots contactar amb nosaltres escrivint un email a vocacion@zingprogramme.com