Zing Network ha organitzat una activitat per anar a al Teatre Lliure de Barcelona amb zingers el 10 de març. L’obra de teatre que veuran és “La Malaltia”, dirigida per Juan Carlos Martel. Els principals temes que tracta són el suïcidi i la depressió, el trànsit al món adult i l’amor romàntic, el capitalisme i la legislació penal sobre la prostitució o l’eutanàsia.
L’activitat és gratuïta i exclusiva per a joves de Zing Programme.

La Malaltia, una obra sobre què significa ser jove

“La Malaltia” està basada en l’obra original del dramaturg vienès Ferdinand Bruckner de 1929. Aquesta obra presenta a uns joves estudiants de medicina que, en el període d’entreguerres nihilista, només veuen futur en la mort o l’aburgesament.
Aquest espectacle teatral té l’objectiu de transmetre als joves actuals com la joventut d’aquella època va acabar abraçant el feixisme, partint del que diu i no diu el text. Els joves d’avui no només han d’afrontar el l’incertesa de la seva generació, sinó també la violència d’un món precari, competitiu, individualista i salvatge. En aquesta proposta, set actors i actrius d’entre 20 i 30 anys construeixen un projecte al voltant de la joventut en la que el suïcidi o la prostitució poden arribar a ser les úniques respostes. Un intent per descobrir què significa ser jove davant d’un sistema malalt que arriba a asfixiar qui lluita per sortir-ne.