Tot l’equip del programa Zing som conscients que, ara més que mai, és moment de comprometre’s per al bé de tots/es i que ens fem nostre el lema #joemquedoacasa. Durant el confinament a causa de la crisi per la Covid-19, amb la finalitat de seguir acompanyant els zingers que estaven participant en els tallers de Zing Vocació i per a suplir els esdeveniments presencials de Zing Network, hem creat les #zingsessions que durem a terme tots els dimecres a les 18h al perfil d’Instagram @zingprogramme.

Amb les #zingsessions, l’equip de Zing perseguim un triple objectiu:

  • Seguir impulsant continguts d’orientació vocacional per als joves però ara de forma online.
  • Servir com una vàlvula d’escapament durant aquests dies de confinament a casa.
  • I seguir creant xarxa entre els joves que formen part de Zing Network.

Amb aquesta visió, Núria Chiva, coach i coordinadora dels tallers de Zing Vocació, s’estrena amb un taller en directe a Instagram Live: #contagiatusueño. En el directe, la Núria convidarà a reflexionar durant aquests dies. A més, la coach presentarà alguns llibres sobre el tema i ensenyarà a elaborar un “mapa dels somnis” com a proposta d’activitat per a fer a casa.